LIEKE EN ANIQUE, UW PERSOONLIJKE ASSISTENTEN VOOR DIENSTVERLENING OP MAAT

Vol enthousiasme en met veel energie zijn Lieke Overgoor en Anique Lenting gestart als zelfstandig ondernemer bij UWassistent in de regio Salland en Zwolle. Als persoonlijke assistenten regelen zij ondersteuning rondom uw woning in de breedste zin van het woord en vormen zij een betrouwbare partner in de regio. "Wij zetten ons in om mensen en mogelijkheden bij elkaar te brengen om zo onze samenleving mooier, socialer, leuker en eerlijker te maken!” Zij bieden ondersteuning aan alle mensen met een hulpvraag, ontzorgen mantelzorgers en helpen ouderen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. “Wij bieden ouderen graag de juiste ondersteuning aan zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen op een prettige manier. Zo kunnen zij de regie houden in hun eigen leven en genieten van een goede kwaliteit van leven”.  Voor iedere hulpvraag wordt gezocht naar de best passende oplossing en de beste, gescreende dienstverlener. Aandacht, tijd en betrokkenheid staan voorop!

HULPVRAAG

De hulpvraag gaat verder dan alleen de zorg. Deze hulpvraag kan variëren van het inschakelen van een specifieke zorgverlener, klus- en/of tuinhulp, huishoudelijke hulp tot het regelen van vervoer naar bijvoorbeeld het ziekenhuis de kapper. Ook het laten leveren van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rollator past binnen onze mogelijkheden. Daarnaast kan het zijn dat iemand graag ondersteuning wenst bij het doen van de administratie, boodschappen halen, samen koken en eten of dat iemand simpelweg behoefte heeft aan gezelschap.

UNIEKE WERKWIJZE

Uniek aan de werkwijze van UWassistent is dat de klant één vast contactpersoon heeft in plaats van een scala aan instellingen om hen heen en juist door deze persoonlijke aandacht kan het gewenste maatwerk geleverd worden. Zo kan samen met de klant bekeken worden welke ondersteuning zij wensen te ontvangen en hoe vaak. Bovendien start ieder traject met een gratis oriënterend gesprek waarin de wensen, verwachtingen en andere zaken - die voor de klant belangrijk zijn - in kaart worden gebracht. Vervolgens gaan Lieke en Anique aan de slag om voor iedere vraag een geschikte en passende oplossing te bieden. Hiervoor maken zij gebruik van het uitgebreide netwerk van gescreende dienstverleners. Bovendien heeft UWassistent verschillende contracten afgesloten met meerdere landelijke en regionale samenwerkingspartners, waardoor de geleverde diensten niet alleen van goede kwaliteit maar ook betaalbaar zijn. En zo ontstaat een persoonlijke en unieke dienstverlening op maat! 

DRIJFVEER

Na jarenlang samen gewerkt te hebben bij een bemiddelingsbureau in de kinderopvang werd het tijd voor een gezamenlijke, nieuwe uitdaging. Uitgangspunt daarbij was dat ze graag samen een bedrijf wilden gaan opstarten met een groot sociaal-maatschappelijk karakter. “We wilden samen ons steentje bijdragen aan de veranderende maatschappij om zo het leven voor velen wat leefbaarder te maken!” Door het geven van persoonlijke aandacht, echt de tijd nemen om met de klant aan tafel te zitten en te luisteren naar zijn of haar verhaal, doe je net even dat stapje meer wat vaak zo nodig is en zo gewaardeerd wordt.

UWassistent doet graag wat nodig is, daar zijn wij goed in!

CONTACT

Bent u of kent u iemand in uw omgeving die wel wat extra ondersteuning zou kunnen gebruiken? Worden uw naasten en dagje ouder, of bent u gewoon nieuwsgierig geworden?

Voelt u zich aangetrokken tot onze werkwijze? Heeft u een aantal uren per week tijd? Wilt u ook graag uw eigen agenda beheren en een centje bijverdienen?

Kijk dan op www.uwassistent.nl of neem gerust contact met ons op (Lieke 06-83027428 of Anique 06-83333837). Wij komen graag persoonlijk bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 Anique Lenting UWassistent       Lieke Overgoor

ERVAAR HET COMFORT VAN EEN PERSOONLIJK ASSISTENT
Met de service van een persoonlijk assistent uit de buurt en een uitgebreid dienstenpakket bieden
wij u betrouwbare dienstverlening op maat voor uw gemak en ter ondersteuning.
 
Persoonlijk assistenten Anique Lenting en Lieke Overgoor maken het u gemakkelijk door het regelen van:
>huishoudelijke hulp
>tuin - en klushulp
>persoonlijke begeleiding
>mantelzorgondersteuning
>PGB onderrsteuning
>en nog veel meer...
Anique Lenting & Lieke Overgoor
T: 06 8333 3837 (Anique)
T: 06 8302 7428 (Lieke)
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)