Buurthulp Zwolle is overgegaan in KarWij

Buurthulp Zwolle Doet heeft een nieuwe naam en heet nu KarWij. Deze naam is ontstaan door een samenvoeging van Stichting KarWij en Buurthulp Zwolle Doet!

Stichting KarWij deed in het verleden verschillende grote en kleine klussen die veel overlap hadden met de Buurthulp Zwolle Doet!. Vandaar de samenvoeging van deze twee instanties.

Naast een naamsverandering is ook de locatie anders geworden. KarWij is nu onderdeel van Dock24 en is daar ook gevestigd. Dus alle hulpvragen voor klussen kunnen rechtstreeks naar onderstaand adres.

http:/www.informelezorgzwolle.nl/data/styleit/images/20180416_Emailhandtekening_Karwij.jpg

KarWij

Stel, je bent ziek of slecht ter been. Of je hebt niet de financiële middelen om een klusjesman in te huren. Familie woont ver weg en op je naaste buren heb je al zo vaak een beroep gedaan. Je kunt dan voor kleine hand-en-spandiensten een beroep doen op de Buurthulp ZwolleDoet!. Hulp kan eenmalig zijn (een kapstok ophangen) of voor een langere periode (elke week boodschappen doen).


KarWij en diverse welzijnsorganisaties zetten samen vrijwilligers in om kleine hulpvragen van Zwollenaren op te lossen. Vrijwilligers verrichten in principe geen huishoudelijk werk, verpleegkundige of risicovolle taken. 

De hulp is in de meeste gevallen gratis. Alleen wanneer je door een vrijwilliger wordt vervoerd, betaal je € 0,25 per kilometer rechtstreeks aan de vrijwilliger. Eventuele materiaalkosten komen ook voor rekening van de hulpvrager. Wanneer er een vraag binnenkomt plannen wij in sommige gevallen een huisbezoek in om de situatie in te schatten.

Hulp vragen

Bel naar: (038) 7518496. De telefonist(e) zoekt een vrijwilliger voor jouw hulpvraag.

Word vrijwilliger!

Als vrijwilliger van de Buurthulp doe je leuk werk dat veel voldoening geeft. Bovendien is het in de buurt. Je geeft zelf aan wat je wilt doen, in welke wijken, op welke dag en op welk tijdstip.

Openingstijden KarWij!

Inlooptijden en telefonische bereikbaarheid: maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
Bel naar: (038) 7518496 of kom langs bij Dock24 aan de Gasthuisdijk 24 in Zwolle

 

 

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)