Nieuwsbrief van de Wijkvereniging Bestevaer(nr. 32) 

 Wij wensen u veel leesplezier.

Heerlijk Genieten 

Winterfair vrijdag 15 november 2019

20.00 – 23.00 uur

Entree € 2,50 inclusief koffie/thee met wat lekkers

  • Snuffelen op de Winterfair &

            onze modeshow van tweede-hands kleding.

  • Smullen op het foodplein

            met multi culti hapjes

  • Genieten op het feelgoodplein,

            verzorging van top tot teen.

  • Meedoen aan de workshop bloemschikken.
carnavalsfeestmutsen
 Prinsenbal

Zaterdag 16 november a.s.

C.c. de Bestevaertjes bestaan 22 jaar !!

Aanvang: 13.00 uur (tot 17.00 uur)

Iedereen is van harte welkom.

Toegang is gratis.

sint en piet

Sinterklaasfeest

In wijkcentrum Bestevaer

Zaterdag 23 november van 10.30 – 12.00 uur
Leeftijd: 2 – 8 jaar
Kosten: leden gratis, niet-leden 5 euro
Je moet je wel opgeven voor 14 november

Ieder kind krijgt na afloop een cadeautje van sinterklaas

Als je een briefje naar sinterklaas wilt schrijven dan kun je deze inleveren bij het wijkcentrum. wij geven dan de brief aan sinterklaas

 yoga2

Yoga

In september zijn we weer gestart met yoga in de Bestevaer. Elke donderdagavond van 19:30u tot 20:30u oefenen we samen: yoga en ademhalingsoefeningen wisselen we af. De groep is voor jong en oud, ervaring of geen ervaring, uit de wijk of elders uit Zwolle. Wil je ook eens mee doen en kijken of het iets voor je is? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De lessen kosten €3,50 per keer.

Bingo

Bingo

24 november

De Hoofdprijs is € 400,00

De Jackpot is gezet op €  100,00 

De Bingo begint om 19.30 uur, zaal is open om 18.30 uur.

Kinderen onder de 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

De laatste bingo in dit jaar is op 15 december.

kerststukje

Kerststukjes maken (voor kinderen)

Kom je ook kerststukjes maken a.s. vrijdag  13 december?

Je maakt een stukje voor een ouder iemand in de wijk en een stukje voor jezelf. Als je wilt kan je met de kerst Buurtkar mee om een aantal kerststukjes rond te brengen.

Takjes, groen en eigen bakjes zijn welkom! (niet verplicht).

Tijd van 15.30 - 17.00 uur bij wijkcentrum Bestevaer

potspel

Kastje stoten

Zondag 15 december om 13.00 uur. Je kunt je hiervoor opgeven tot 15 december tot 12.00 uur. Daarna is de loting zodat we om 13.00 uur kunnen beginnen. Er kunnen maximaal 30 personen aan meedoen. Vol is vol!! Je hoeft niet perse een goede biljarter te zijn om mee te doen. Ook vrouwen kunnen hieraan meedoen.

Gezelligheid staat voorop.

Kosten: € 2,00

dart170

170 darttoernooi

Zondag 22 december

Begin: 19.00 uur

Zaal open 18.00 uur

Inschrijven tot 18.45 uur

Kosten: €  7,00

kaarten nieuwsbrief

Klaverjassen en jokeren

zaterdag 28 december

Begin: 14.00 uur, zaal open 12.00 uur

Kosten € 4,00

Zwaaihand 002

Zwaaisteen

In augustus startten wij met de Zwaaisteen. We hadden werkelijk geen idee wat ons te wachten stond. We kijken dan ook terug op onverwachts positieve landelijke promotie. Hart van Nederland, het Jeugdjournaal, NOS radio, KRO radio, radio 538, landelijke en lokale kranten; er werd veel geschreven en gepraat over dit initiatief. Al vrij snel was de 30ste Zwaaisteen in de Zeeheldenbuurt een feit. De reacties waren vooral positief. Van veel mensen met een Zwaaisteen hoorden wij dat er regelmatig gezwaaid werd. Vooral door de kinderen uit de wijk. Natuurlijk kregen we ook tips over hoe bepaalde dingen beter of anders kunnen. Daar hebben we van geleerd. In de herfstvakantie hielden we een reuze gezellige speurtocht langs de Zwaaistenen. Voor kinderen waren er opdrachten om zwaaiend langs de ramen te hinkelen of om met zoveel mogelijk kinderen op een Zwaaisteen te staan. Half november sluiten we de Zwaaisteen proef af met een Zwaaifeest waarbij alle mensen met een Zwaaisteen elkaar ontmoeten. Hoe we daarna verder gaan? Dat weten we nog niet precies.  

Jouw ervaring met de Zwaaisteen is voor ons erg belangrijk. Wil jij daarom via deze link 5 vragen over de Zwaaisteen invullen? Alvast bedankt.

Voor vragen of informatie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes Marloes (Travers Welzijn) & Corinne (Wijkvereniging Wipstrikkwartier)

Nieuwjaarsreceptie
Nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 4 januari is er een nieuwjaarsreceptie voor alle bewoners van de Wipstrik.

De nieuwjaarsborrel is van 17.00 – 20.00 uur en iedereen is van harte welkom. Dit jaar is er een stamppotbuffet voor de bezoekers. Je kunt je hiervoor opgeven voor 16 december via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 038-4538186.

Na het buffet is het wijkcentrum nog tot 24.00 uur geopend.

 

Training : “Krijg je leven snel op orde”.

In drie bijeenkomsten… gegarandeerd!

Vastgelopen in je leven, in je relatie of in je werk? Dat is geen schande. Kom je er zelf niet uit, dan biedt de nieuwe korte training van Stef Freriks je de hulp die je nodig hebt om jezelf weer op de rails te krijgen en weer nieuwe energie te vinden om dóór te gaan. Mét garantie.

“Energetisch Management” staat er op het visitekaartje van Stef, en dat is precies wat hij je leert. Stef: “Het is mijn ervaring dat bijna alle problemen het gevolg zijn van benoembare en niet-benoembare emotionele blokkades in het leven. Trauma’s van vroeger, drukte in je huidige bestaan, familieproblemen, maar ook praktische problemen en belemmeringen en ballast die van generatie op generatie zijn overgedragen. ”

Dat klinkt misschien niet erg praktisch, maar de aanpak van Stef is dat wel. Zo zond de NTR op 18 oktober 2018 een programma uit, waarin Stef met zijn methode op overtuigende wijze een probleem met de koeien op een boerderij oplost. Stef: “Dieren kunnen niet liegen, dus wat je daar ziet is een heel sterk bewijs dat mijn methode werkt.” Ook met het toepassen van zijn energetisch management in cursussen en bij meer alledaagse bedrijven heeft Stef veel ervaring. Zelf zegt hij daarover:

“Meestal lukt het me om al in de eerste bijeenkomst de emotionele blokkade van de deelnemers te ontdekken en op te lossen. Daardoor worden klachten meteen minder en soms zelfs al helemaal opgelost. Zo krijgen mensen weer de energie om verder te komen en de regie van hun eigen leven weer in handen te nemen. Praktisch, duidelijk en zonder poespas. Maar ook zonder lapmiddeltjes en slappe excuses die misschien prettig klinken, maar waardoor de problemen alleen maar groter worden”.

Stef geeft bij deze training bovendien een tevredenheidsgarantie af: “Niet goed, geld terug. Ik garandeer je dat je je leven beter op orde krijgt.”

Praktische informatie

Voor vragen en inschrijving kunt u terecht via de website www.steffreriks.nl. Deelname aan alle drie de bijeenkomsten is verplicht. De training  “Krijg je leven snel op orde”  wordt in Rijswijk georganiseerd.

De prijs van de training is EUR 150,-.

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)