Nieuwsbrief van de Wijkvereniging Bestevaer(nr. 34) 

Wij wensen u veel leesplezier. 

Kerstival

Het jaar 2020 loopt ten einde en wat was het een moeilijk jaar!

Geen activiteiten kunnen organiseren, geen jeugdland, geen sinterklaas, onze horeca dicht! Al met al niet makkelijk voor ons, maar wij als

Wijkvereniging Wipstrikkwartier

willen dit jaar toch positief afsluiten.

We hebben de Kerstman uitgenodigd om samen met zijn elfen bij onze kinderen en oudere bewoners woonachtig in de wijk Wipstrik langs te gaan en hun een presentje te bezorgen.

Dit zal gebeuren op zaterdag 19 dec. vanaf 10.00 uur.

De Kerstman wordt rondgereden op een Riksja "Betjak" ( gesponsord door Profile Gait Rigter) en de elfen zullen de presentjes uitdelen ( Sligro Zwolle sponsor).

Wel moet u lid zijn van

Wijkvereniging Wipstrikkwartier  !!

Wilt u dat de Kerstman bij u langs komt dan moet u uw kind opgeven voor 14 december door de naam, adres en geslacht te vermelden. Dit kan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Woont er naast u, tegenover u een oudere 70+ er die de Kerstman ook niet moet vergeten? Geef zijn of haar naam en adres dan door aan het wijkcentrum, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Kerstman zal dan ook langskomen met een presentje.

DUS VERGEET HET NIET VOOR 14 DEC OPGEVEN!!

 

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)