Nieuwsbrief van de Wijkvereniging Bestevaer(nr. 39)

Wij wensen u veel leesplezier. 

INVOERING CORONATOEGANGSBEWIJS

Vanaf zaterdag 25 september 2021 is door de overheid de "corona toegangspas" ingevoerd. Dat betekent dat ALLE bezoekers van ons wijkcentrum, vanaf 13 jaar, een geldige QR code moeten tonen bij het binnengaan van het wijkcentrum. Dit geldt ook voor activiteiten en bijeenkomsten die door externe partijen of clubjes worden georganiseerd. Omdat onze horeca en zalen geen aparte ingang hebben en een groot deel van de gebruikers van de zalen óók gebruik maakt van onze horeca faciliteiten (kopje koffie e.d) is het op dit moment niet mogelijk voor ons om onderscheid te maken. Uiteraard werken wij er achter de schermen aan om de mogelijkheden te onderzoeken of we wellicht een verdeling kunnen (en mogen!) maken tussen enkel zaalgebruik en (gecombineerd) horeca-gebruik. 

Wij vragen u met klem om mee te werken aan de controle en registratie en onze vrijwilligers en personeel respectvol te behandelen wanneer zij deze controle-taak uitvoeren. Zij hebben deze keus ook niet gemaakt. Voor uw en onze eigen gezondheid handelen we naar de regelgeving zoals die van ons wordt verwacht.

Onderstaande openingstijden zijn onder voorbehoud van het van kracht blijven van de huidige maatregelen. We hebben allen ervaren dat het maatregelenpakket snel kan veranderen, dat kan betekenen dat wij in de praktijksituatie anders moeten handelen t.o.v. de hier verstrekte informatie. Wij hopen op uw begrip!

OPENINGSTIJDEN INLOOP / TERRAS miv SEP 2021

maandag t/m donderdag   

 9.00 - 12.00   

13.00 - 17.00   

19.00 - 00.00 (terras sluit om 22.00)

vrijdag                                                             16.00 - 00.00 (terras sluit om 22.00)

Wij vragen u bij aankomst naar uw actuele gezondheid en vragen u zich te registreren. Reserveren is niet nodig, echter.... Vol is Vol. Zeker binnen hebben wij beperkte capaciteit om onze bezoekers een zitplaats aan te bieden, ook zonder 1,5 meter afstand. Houdt u er dus rekening mee dat er misschien geen plek is als u aankomt. 

ACTIVITEITEN

In de nieuwsbrief, op onze facebookpagina en op de info-borden bij het wijkcentrum, leest u welke vaste activiteiten miv september 2021 weer zijn opgestart en onder welke voorwaarden dit eventueel is. Wilt u op de hoogte blijven? Abonneer dan via een e-mail naar Aan of Afmelden (wijkcentrumbestevaer.nl) en ontvang een aantal keer per jaar de nieuwsbrief in uw mailbox!

Zorg goed voor elkaar! Let een beetje meer op elkaar! Zwaai een keer extra naar elkaar!

Vriendelijke groet,

Bestuur, beheer en alle vrijwilligers van Wijk- en Speeltuinvereniging Wipstrikkwartier

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)