Nieuwsbrief van de Wijkvereniging Bestevaer(nr. 41)

Wij wensen u veel leesplezier. 

 

 

Lidmaatschap 2022

Bent u lid/ donateur van onze vereniging? Of wilt u dat graag worden?

Velen van u hebben de contributie reeds voldaan, maar omdat wij i.v.m. de Corona-Maatregelen (liever) niet deur-aan-deur incasseren, een herinnering:

Wij vragen u vriendelijk uw contributie à € 10,00 uiterlijk half maart 2022 te voldoen.

  Overschrijven:

    IBAN: NL41RABO 016.07.42.188

    t.n.v. Wijkver. Wipstrikkwartier

Contant of Pin:

In het wijkcentrum 

Maandag, Dinsdag, Woensdag 9.00 – 11.00 en 13.30 - 16.00 uur

 Let op!

Vermeld bij uw betaling uw NAAM en ADRES, zodat wij een juiste registratie kunnen waarborgen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

 

foto2022

 

 

 

 

 

 

 

 nl doet2

 

NL DOET, zaterdag 12 MAART 2022

Vrijdag en zaterdag, 11 en 12 maart, organiseert het Oranjefonds de jaarlijkse vrijwilligersactie NL DOET. Ook dit jaar gaan wij op de zaterdag weer gezellig aan de slag in en om de speeltuin en het wijkcentrum.

Het speeltuin-team maakt weer een mooi klussenplan om de mooiste openbare speelplek van Zwolle weer seizoensklaar te maken. Dat betekent dat we weer lekker gaan vegen, harken, schoonmaken en onderhoudsklusjes gaan doen. De klapper van dit jaar is het uit elkaar halen van het kasteel. Eind vorig jaar is de verkoop helaas niet doorgegaan, maar nu hebben we een nieuwe serieuze gegadigde gevonden! Samen zullen we het kasteel uit elkaar halen, waarna het op transport naar zijn nieuwe plek gaat.

Bij al deze klussen kunnen we nog wel wat helpende handjes gebruiken! En het beste van de dag: Het is gewoon ontzettend gezellig om samen met je buren/ buurtgenoten buiten aan de slag te zijn!

ZATERDAG 12 MAART, 9.00 – ca 14.00 (incl lunch)

Wil jij ook bijkletsen met je buren, je (nieuwe) buren ontmoeten en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het onderhoud van de speeltuin of het wijkcentrum? Meld je aan in het wijkcentrum bij Marc Bijleveld of Henny van Assen / mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / loop even langs bij Wilko en Vanessa Velthuis

 

 

 jantgje betyon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loop een uurtje mee met de Jantje Beton Collecte op 7 t/m 12 maart

 

Heb je in de week van 7 t/m 12 maart een uurtje over? Dan is namelijk de Jantje Beton Collecte, en gaat wijkvereniging Wipstrikkwartier samen met ruim 40.000 andere vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Bovendien kan je de club flink helpen, omdat 50% van je opbrengsten naar je eigen club gaan.

Help wijkvereniging Wipstrikkwartier

De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor onze eigen clubkas. Die opbrengst is heel erg welkom. Komend jaar willen we daar nieuwe speeltoestellen in de speeltuin van bekostigen.

Wat ga je doen?

Geef bij Henny van Assen aan wanneer je wilt lopen. Wij voorzien je van alle benodigdheden, zoals collectebussen en handige tips. Jij zorgt voor een goed humeur.

 

Hoe doe ik mee of waar vind ik meer informatie?

Voor info kun je contact opnemen met wijkcentrum Bestevaer, tel. 038-4538186 of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bingo

Bingo zondag 27 februari

Iedere maand wordt er een Bingo gehouden op de laatste zondagavond. U kunt, buiten de vele andere prijzen, ook de winnaar worden van de Hoofdprijs.

Hoofdronde is € 350,00

Tussenronde is € 150,00

De Jackpot staat nu op  € 75,00

De zaal is open om 19.00 uur en de Bingo start om 19.30 uur. Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen binnen onder begeleiding van een volwassene. 

Als je deze bingo deelt op FB dan maak je kans op een boekje gratis bingo spelen

De volgende bingo is 27 maart en zal ook bekend gemaakt worden via Facebook

 


 

HULP GEVRAAGD
 
Wij kunnen nog wat hulp gebruiken!
Op zaterdag 12 maart van 15:00 tot 17:00 vieren wij ook in de buurttuin Zeeheldenbuurt NL Doet dag.     
We gaan een hekwerkplaats plaatsen en de kruidenhoek reorganiseren. Tegelijk is het een leuk gelegenheid kennis te maken met deze buurttuin.     
Er is koffie en thee.
 
Welkom!
 
De Buurttuin Zeeheldenbuurt

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)