Nieuwsbrief van Wijkvereniging Wipstrikkwartier(nr. 24) 
 

carnaval 

PRINSENBAL
Cc De Bestevaertjes
Op zondag 12 november a.s.
Aanvang 12.00 uur
M.m.v. Patrick van Eijk
Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis.

lijfsspreuk5

lijfspreuk3

Workshop
Lijfspreuk op hout
 
Altijd al eens je eigen tekstbord willen maken? Dat kan tijdens deze workshop!
We beschilderen een houten bord met een eigen lijfspreuk of mooie tekst erop.
Het houten bord is 30/60 cm groot.
Ook is er decomateriaal (lint, touw, hartjes, houten figuurtjes etc.) aanwezig om je eigen “”touch”” eraan te geven.
Deze workshop duurt ongeveer 2,5 – 3 uur
Je mag zelf een tekst meenemen die je op het bord wilt maken. Dat is het leukste, dan maak je echt je eigen lijfspreuk op hout. Je kunt dit eenvoudig in Word zelf maken (druk het af op A4 en vergroot naar A3-formaat. Dit formaat heb je nodig). 
Ook zullen er voldoende teksten aanweig zijn om te gebruiken als je zelf nog geen inspiratie hebt.
Heb je een tekst maar kom je er niet uit? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Datum: 14 november van 19.30 – 22.00 uur
De kosten zijn 15 euro

pc841-line-dancing

Country Line Dance

Vanaf 8 december starten wij met country line dansen voor beginners van 20.00 – 21.00 uur.
Kosten € 3,50.
Tevens wordt de laatste vrijdag van de maand vrij dansen. De 1e keer is 22 december.
Iedereen is welkom dus neem vriend of vriendin mee. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Kosten € 3,50 p.p.

Bingo

Bingo   

Zondag 26 november

Iedere maand wordt er een Bingo gehouden op de zondagavond. U kunt, buiten de vele andere prijzen, ook de winnaar worden van de Hoofdprijs van

€ 400,00.

De Jackpot staat nu op € 150,00

De zaal is open om 18.30 uur en de Bingo start om 19.30 uur. Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen binnen onder begeleiding van een volwassene. 

De laatste bingo van dit jaar is op 17 december

 dartbord

 22Q11

Zondag 19 november

Darttoernooi single (22Q11) 
 
Kosten € 7,00
 
Start toernooi om 12.00 uur
  
Zaal open om 11.00 uur
 
Inschrijven kan tot 11.45 uur 
 
Voor info en opgave tel. Nr. 038-4538186

 sint-en-piet

SINTERKLAASFEEST

ZATERDAG 25 NOVEMBER VAN 10.30 – 12.00 UUR
 
LEEFTIJD: 0 – 8 JAAR
 
JE KUNT JE NOG OPGEVEN TOT 11 NOVEMBER, ALLEEN VIA DE E-MAIL. DAARNA IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JE OP TE GEVEN EN HEEFT SINTERKLAAS DAN VOOR JOU GEEN KADOOTJE MEEGENOMEN

 herfstboom

Kerstbakjes maken

 
Op zaterdag 16 december van 13.30 uur tot 15.00 uur kunnen de kinderen kerstbakjes maken. Wij zorgen voor het materiaal. Het eerste kerstbakje maak je niet voor jezelf maar voor een (oudere) bewoner uit de Wipstrik. Die gaan wij dan na afloop die middag zelf wegbrengen. De kosten zijn voor leden van de wijkvereniging gratis en voor niet-leden € 1,00.
 
We willen wel graag dat je je van tevoren opgeeft. Dat kan bij wijkcentrum Bestevaer of bellen 038-4538186 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 dart170

170 Darttoernooi
 
Dit jaar worden er nog een darttoernooi georganiseerd: 170 toernooi op zaterdagavond 23 december.
 
Aanvang 19.00 uur
 
Zaal open om 18.00 uur
 
Kosten € 7,00
 
Het inschrijfgeld is prijzengeld
 
 
Verdere informatie over het toernooi kunt u krijgen bij wijkcentrum Bestevaer, tel. 038-4538186
 
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Klaverjassen

OUDEJAARSKAARTEN

 
Klaverjassen en jokeren
 
Vrijdag 29 dec. 19.00 uur
Zaal open 18.00 uur
Kosten € 3,00

Ook is er die avond een verloting

 lidwordenbutton201

Leden van de wijk -en speeltuinvereniging Wipstrikkwartier

De wijk – en speeltuinvereniging Wipstrikkwartier telt momenteel ongeveer 600 leden. Dit lijkt veel maar de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen hun lidmaatschap opgezegd om verschillende redenen.

Toch hebben wij leden hard nodig. Voor onderhoud en vernieuwing van de speeltuin is geld nodig. Ook activiteiten zoals het sinterklaasfeest, jeugdland en koningsdag kosten geld maar deze activiteiten zijn voor de kinderen van leden gratis. 

Buiten dat u ons steunt heeft het lidmaatschap ook voordelen: wilt u een ruimte huren voor een bijeenkomst of een familiefeestje dan krijgt u korting op de huurprijs. 

Let op!! Het lidmaatschap is gebonden aan het huisadres!

Mogen wij u binnenkort als nieuw lid verwelkomen?

U kunt dit doen door te bellen, 038-4538186 of mailen: info@wijkcentrumbestevaer>;, via de website bij “’contact”’ of even langskomen in het wijkcentrum, Trompstraat 10b

 projectlogo

 

 

 

 

projectlogo

 

 

 

 

Streetart

 

 

 

 

20171011 173753

NIEUW! KLEUR de Wipstrik

Een leuke en gezellige wijk, dat wil jij toch zeker ook? Met onze nieuwe activiteit ‘KLEUR de Wipstrik’ willen wij met jou aan de slag om onze wijk nog leuker en gezelliger te maken.

Ook jij kan meedoen, door iets doen, te maken of te organiseren voor jouw straat/buurt.

Dat kan klein zijn (een kerststukje maken voor de buurman) of groot (een straatfeest). Maar misschien wil je liever bloembollen planten, een spelletjesavond organiseren, het straatnaambord mozaïeken, je buren verrassen met een kerstgroet of oliebollen bakken voor je buren op oudejaarsdag; bij KLEUR de Wipstrik kan het allemaal!

Elke woensdag kan je aanschuiven bij de BuurtKar, die door de wijk toert. Elke eerste vrijdag van de maand ben je welkom bij de Inloop bij Wijkcentrum Bestevaer (15.00-17.00 uur). Tijdens de inloop kan je direct aan de slag met je idee. Natuurlijk kan je ook thuis aan de slag. Wij komen graag bij je langs om te kijken hoe we je kunnen helpen. Meer informatie vind je op onze website: http://www.wijkcentrumbestevaer.nl/index.php/kleurwipstrik

KLEUR de Wipstrik is een activiteit van de Wijk- en Speeltuinvereniging en wordt gecoördineerd door Corinne Tijsseling. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Word vrijwilliger voor onze activiteit ‘KLEUR de Wipstrik’

Voor onze activiteit ‘Kleur de Wipstrik’ zoeken wij VRIJWILLIGERS die het leuk vinden om af en toe of regelmatig te helpen. Er zijn veel variaties mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld alleen een meedenker zijn, of gastvrouw tijdens de maandelijkse inloop. Maar je kunt ook helpen bij het organiseren van een activiteit, administratie doen of helpen met kleine klusjes. Enthousiast? Meld je aan voor het flex-team KLEUR de Wipstrik. Mail: Corinne /  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KLEUR de Wipstrik is een activiteit van de Wijk- en Speeltuinvereniging.

Vrolijke kleuren in de straat door Flessenkunst.

Voor onze activiteit ‘KLEUR de Wipstrik’ zijn kinderen bij de BuurtKar aan het knutselen geslagen. Zij maken heuse Flessenkunst om de straten wat op te vrolijken. Want zo zei een jonge wijkbewoner: “Het is hier saai!”. Begin november kregen zij zelfs bezoek van RTVfocus. Dat leverde een mooi filmpje op, waar enthousiaste kinderen de Wipstrik voorzien valeurrijke flessenkunst.

Bekijk het filmpje: http:/www.rtvfocuszwolle.nl/video-bolderkar-en-lege-flessen-krijgt-wipstrik-west-kleur/

 

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)