Nieuwsbrief van de Wijkvereniging Bestevaer(nr. 19)

Voor u ziet u de activiteitenkrant 2016 - 2017 van wijkcentrum Bestevaer. Hierin staan alle activiteiten die georganiseerd worden. Wilt u aan een van deze activiteiten meedoen dan kunt u contact opnemen met het wijkcentrum, tel. 038 - 4538186 of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U mag ook langskomen bij het wijkcentrum.

Wij wensen u veel leesplezier.

 buur2016  

          24 september

9.00 - 14.00 uur 

Tijdens BURENDAG 2016 willen wij weer diverse klussen in en om de SPEELTUIN en het WIJKCENTRUM gaan doen.

In de speeltuin willen we dit keer ook een aantal “grotere klussen” op het programma zetten. Zoals het repareren van toestellen en van houten wanden.

VELE HANDEN MAKEN LIGT WERK

En het is nog gezellig ook!

Kom je ook helpen? Laat het ons (ivm de planning en inkopen) uiterlijk 17 september even weten:  

biljarten 

Biljarten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biljartclub “de Wipstrik” is elke maandagavond actief in het wijkcentrum. Zij is haar competitie op 29 augustus begonnen. Voor meer informatie kunt u op de maandagavond terecht. Momenteel is er een ledenstop. Vanaf 19:30 uur is de biljartclub aanwezig.

 

 

 

 ouderensoos

Ouderensoos

 

Heeft u zin om een  middag gezellig te komen sjoelen dan is de oudersoos op de  maandagmiddag beslist iets voor u.

 

Op 5 september vanaf 13.30 uur kunt u bij de sjoelclub in het wijkcentrum terecht. Als u interesse hiervoor heeft, kom dan eens binnen. 

 

Herfstactiviteiten 

 

 

Herfstvakantie-activiteiten

 

In de herfstvakantie worden er op dinsdag 18 oktober, woensdag 19 oktober en donderdag 20 oktober activiteiten voor kinderen georganiseerd. Wat we precies gaan doen kun je zien op de affiches die rond die tijd bij de scholen hangen, op de website en bij het wijkcentrum.

 

Bingo

Bingo 18 september  

 

 

 

Iedere maand wordt er een Bingo gehouden op de zondagavond. U kunt, buiten de vele andere prijzen, ook de winnaar worden van de Hoofdprijs. De zaal is open om 18.30 uur en de Bingo start om 19.30 uur. Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen binnen onder begeleiding van een volwassene. 

 

 

 

 

 

 

De data voor de bingo zijn: 30 oktober, 27 november en 18 december

 

fitgym-logo

Fitgym

 

Elke dinsdagmiddag vanaf 6 september van 11:30 t/m 12:30 uur is er fitgym onder leiding van docente Mevr. W.G. Romijn. Er  wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals: ballen, ringen, hoepels enz. En dit alles op muziek. Na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken. U kunt vrijblijvend een les mee doen want de 1eles is gratis. U   bent van harte welkom. Voor meer informatie en opgave kunt u terecht bij WijZ, tel. 038-8515700.

 

 

knutselen

Kaarten maken en knutselen voor volwassenen

 

Vind u het leuk om kaarten te maken? Wij geven u die gelegenheid onder het genot van een kopje koffie of thee. Iedere woensdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur in wijkcentrum Bestevaer. De kosten zijn € 2,00 per keer inclusief een kopje koffie of thee en exclusief materiaal. Wij helpen u graag en staan open voor nieuwe ideeën. De 1e keer is 31 augustus.

 

 

Bridge

Bridge

 

Al meer dan 25 jaar wordt er op woensdagmiddag bridge gespeeld in wijkcentrum Bestevaer van 13.30 – 17.00 uur. Het is een erg gezellige club en we spelen in één van de mooie zalen van het enkele jaren geleden gerenoveerde wijkcentrum. We willen graag ons ledenbestand uitbreiden. Daarom nodigen wij u uit om eens te komen kijken en nog beter om eens mee te spelen. U bent vrij om een paar weken mee te doen, Zonder de verplichting om meteen lid te worden. Voor meer informatie: Wilbert van Mameren, Tel 038-4228842 en Jan Achterhof tel 038-4531816. De 1e keer is op 7 september.

 

 

dammen

Damclub Zwolle

 

Damclub Zwolle is 5 september weer aan het nieuwe damseizoen begonnen. Wie meer wil weten over de vereniging of over de damsport in het algemeen kan contact opnemen met H. Mensink tel. 4223195 en uiteraard kunt u geheel vrijblijvend eens komen kijken (of meespelen) op een clubavond die begint om 19.30 uur.

 

 

sjoelen

 Zwolse Sjoelvereniging

 

Wij willen met deze advertentie u er op attent maken dat er iedere dinsdagavond gesjoeld wordt in de Bestevaer.

 

Dit doen wij in 2 groepen, de 1e groep sjoelt van 19 uur tot 21 uur en de 2e groep sjoelt van 21 uur tot 23 uur.

 

De sjoelavonden beginnen op de 1e dinsdag van september en eindigen eind mei.

 

Wordt lid van onze vereniging en je mag Gratis 2 avonden meespelen. Na de 2e gratis avond moet je beslissen of je lid wilt worden. De contributie bedraagt slecht 6 euro per maand dat kan dus geen drempel zijn. Hopelijk kunnen wij u begroeten in het nieuwe seizoen. Voor vragen kunt u terecht op onderstaand telefoonnummer of emailadres.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur Zwolse sjoelvereniging.   Secretariaat: G. Schlosser, telefoon 038-4211837, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

salsa

 

" Se Baile Salsa”,                                                                                         

In een sfeervolle zaal geeft een team van twee enthousiaste dansliefhebbers dansles Salsa, Bachata, Merengue en Kizomba.
Wat bieden we aan:
– Een ieder is van harte welkom, of je nu samen of alleen komt;
– Dansen is niet aan leeftijd gebonden;
– Bij Salsa zijn onze lessen zo ingericht dat je op elk gewenst moment kunt instromen;
– In Zwolle is na de les mogelijkheid tot vrijdansen;
– Reguliere cursus bestaat uit 10 lessen.
Salsa en Kizomba
Ben je beginner, gevorderd of wil je juist je Salsa weer opfrissen? Of altijd al Kizomba (beter) leren dansen? Bij Se Baile Salsa is les op maat mogelijk. Ons motto is: ‘ niet de prestatie, maar het plezier in dansen staat voorop’ .
Een volledige cursus bij Se Baile Salsa bestaat uit 10 lessen van 1 uur. Het is mogelijk om twee keer per week les te volgen.
Voor cursisten die bij aanvang van de cursus al weten een aantal lessen verhinderd te zullen zijn, bieden wij als alternatief 5- en 10-lessenkaarten aan. Bij uitzondering bieden wij ook de mogelijkheid om per les te betalen.
Lestijden
Maandag (Zwolle):
Beginners Salsa: 19:30 u.tot 20:30 u.
Gevorderden Salsa: 20:30 u. tot 21:30 u.
Beginners Kizomba: 21:30 u. tot 22.30 u.
Vrijdag (Zwolle):
Beginners Salsa: 19:30 u. tot 20:30 u.
Gevorderd Salsa: 20:30 u. tot 21:30 u.
Beginners Kizomba: 21:30 u. tot 22:30 u.

De 1e les is maandag 5 september en vrijdag 9 september

vrijwilliger-worden

Vrijwilligers gevraagd……..

 

Het bestuur is druk bezig met een “evenementencommissie” op te zetten; een groep mensen die verschillende activiteiten gaat voorbereiden en uitvoeren. Wij zoeken o.a. mensen voor de volgende activiteiten:

 

  • Volleybaltoernooi
  • Horroravond (voor kinderen van 7 - 13 jaar)
  • Koningsdag
  • Intocht Sinterklaas

 

Lijkt u dit leuk, neem dan eens contact op met het wijkcentrum. Ons telefoonnummer is 038 – 4538186 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

agenda-icoon

Agenda 2016 – 2017

 

 

 

Horroravond  29 oktober

 

 

 

Prinsenbal  12 november

 

 

 

Sinterklaas 19 november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)