Nieuwsbrief van de Wijkvereniging Bestevaer(nr. 14)

 

14068409-vier-gelukkige-kinderen-spelen-samen-op-de-speelplaats 

Nationale speeltuindag 20 juni
Op zaterdag 20 jun van 10.00 – 15.00 uur organiseert wijk- en speeltuinvereniging Wipstrikkwartier de nationale speeltuindag.
Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten waaronder springkussen, stormbaan en nog veel meer verrassingen. Uiteraard zullen wij zorgen dat de kinderen worden voorzien van een drankje en een hapje. Ook kunnen kinderen op de kleedjesmarkt hun spulletjes verkopen.
Opa en Oma in Actie zullen aanwezig zijn met een Rad van Fortuin, de Zoenklapper en de Lollybak. Oma Wil heeft uiteraard haar grabbeljurk aan.
Opa&Oma-in-actie zet zich in voor (klein)kinderen met een lichamelijke beperking. De opbrengst van hun activiteiten op deze speeltuindag komt ten goede aan projecten van de BOSK. De BOSK is de professionele organisatie voor mensen met een lichamelijke beperking.
Voor de volwassenen hebben wij zowel een snuffelmarkt voor tweedehands spullen als een braderie.
Wij hebben nog plek voor standhouders voor de braderie of snuffelmarkt. Bel naar wijkcentrum Bestevaer 038-4538186 of e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u geen tafel willen reserveren maar toch van uw spulletjes af willen, dan kunt u bellen naar het wijkcentrum; u mag het dan brengen en als u niet kunt dan komen wij bij u langs.

 

Bij mooi weer is het terras geopend en is het wijkcentrum geopend en kunt u genieten van een hapje en een drankje

 

Het zal echt een onvergetelijke dag worden voor de kinderen.

 

 

 

jeugdland 2012 

 
Jeugdland
 
Van 11 t/m 14 augiustus worden er allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd. We beginnen met hutten bouwen, daarna afwerken en schilderen. Maar je mag ook gaan knutselen, broodjes bakken of geschmienkt worden. Woensdagavond, donderdag en vrijdag zijn er andere activiteiten.
 
Voor deze activiteiten hebben we veel vrijwilligers nodig. Heeft u zin om ons te helpen?
De activiteiten zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 12.30 uur.
 
Voor studenten geldt dat ook een Maatschappelijk Stage ingevuld kan worden door mee te doen met Jeugdland.
Heb je interesse, neem dan contact met ons op. Dit kan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 038  - 4538186
 
Wij hebben nog hout nodig voor het huttenbouwen. Kunt u ons helpen? De planken moeten minimaal 2 - 2,5 meter lang zijn en niet al te dik; de kinderen moeten wel de spijkers er in kunnen timmeren. Heeft u nog wat liggen? U zou ons en de kinderen enorm helpen.
Alvast bedankt!!

 

 

vakantie 

 

 
Vakantie!!
Wijkcentrum Bestevaer is i.v.m. vakantie gesloten van zaterdag 4 juli t/m zondag 16 augustus 2015
Wij wensen iedereen een prettige vakantie toe en hopen dat iedereen na de vakantie het wijkcentrum weer weet te vinden.
 
 

 

 

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)