Nieuwsbrief van de Wijkvereniging Bestevaer(nr. 13)

bingo 

Bingo

Iedere maand wordt er een Bingo gehouden op de zondagavond. U kunt, buiten de vele andere prijzen, ook de winnaar worden van de Hoofdprijs. De zaal is open om 18.30 uur en de Bingo start om 19.30 uur. Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen binnen onder begeleiding van een volwassene. 
 
Er worden 15 rondes gespeeld. Met een boekje speelt u 15 rondes voor € 7,50. Een boekje van 3 voor de hoofdronde kost € 5,00

 

 

Koningsdag

27 april, Koningsdag, zijn er ‘s morgens allerlei spelletjes voor de kinderen. 
De kinderen beginnen om 10.30 uur met het oplaten van de ballonnen. Daarna zijn er allerlei spelletjes, zoals wervelwind, trampoline, softbungy en luchtkussen. Ook kun je geschminkt worden en suikerspin en hotdog eten.
Dit is nog lang niet anders. Zoals je ziet, is er genoeg te doen. Dus kom allemaal op 27 april naar het wijkcentrum. Vanaf 10.30 uur kun je je ballon ophalen en je label eraan maken zodat we alle ballonnen tegelijkertijd de lucht in kunnen laten gaan.
Al deze activiteiten zijn gratis.

Het terras is geopend voor een hapje en een drankje.

Tot ziens op Koningsdag!!!!!

 

 

 

Dartstoernooi

Op zondag 26 april a.s wordt er in wijkcentrum Bestevaer een dartstoernooi vanaf 16 jaar georganiseerd. Het toernooi begint 13.00 uur, zaal is open vanaf 11.30 uur en je kunt je opgeven tot 12.30 uur bij wijkcentrum Bestevaer of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld is 5,00 euro. Het speltype dat wordt gespeeld is 501.  Het inleggeld is prijzengeld.

 

volleybal2014 

 
Volleybaltoernooi
 
Ook dit jaar wordt er weer een stratenvolleybaltoernooi georganiseerd. Ben je ouder dan 18 jaar, woon je in de Wipstrik en heb je zin om mee te doen?Geef je dan op als team. Het team moet bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 spelers incl. coach. In het team moeten minstens 2 dames vertegenwoordigd zijn.Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 30 mei. De aanmeldingen voor het toernooi moeten voor 20 mei zijn ingeleverd bij wijkcentrum Bestevaer. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.Aanmelden kan in het wijkcentrum, telefonisch 038-4538186 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarbij moet je opgeven alle namen en adressen van de spelers en de naam, adres en telefoonnummer van de coach.

 

14068409-vier-gelukkige-kinderen-spelen-samen-op-de-speelplaats

 

 

 

 

 

kraam  

 Zaterdag 20 juni Speeltuindag en Braderie / Snuffelmarkt

Dit evenement is een initiatief van de NUSO. Motto van de speeltuindag is “De speeltuin voor iedereen”. Alle speeltuinen kunnen daar aan deelnemen en geven zelf invulling aan deze dag.
Zo zijn er voor de kinderen diverse activiteiten met o.a. een luchtkussen, stormbaan, diverse spelletjes en een Rad van Fortuin. Ook is er een suikerspin en een limonadefontein.
Voor de volwassenen is er een braderie / snuffelmarkt. buiten in de speeltuin

U kunt een tafel reserveren voor 10 euro. U kunt zich opgeven voor de Snuffelmarkt bij het wijkcentrum, telefoonnummer is 038 – 4538186 of via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij mooi weer is het terras geopend en is het wijkcentrum geopend en kunt u genieten van een hapje en een drankje.

 

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)