Nieuwsbrief van de Wijkvereniging Bestevaer(nr. 3)

 jubileum

Dank aan onze gulle gevers
Op 14 september j.l. maakten vele gulle gevers ons 75 jarig jubileum mogelijk. Door schenkingen kunnen we ook een nieuw klim- klautertoestel en een wipkip aanschaffen. Over enige weken zullen deze nieuwe speeltoestellen worden geplaatst. Geweldig !!
 
Het 75-jarig jubileum was mogelijk dankzij: de Gemeente Zwolle, De Gasthuizen, SWZ, korting gegeven door Partyverhuur Zwolle en de inzet van veel vrijwilligers die donaties deden of zich inzetten voor de kookworkshop, een verloting en de rommelmarkt.
De aanschaf van de nieuwe speeltoestellen is mogelijk door: vele donaties van leden, opbrengst van de collecte, een bijdrage door Accountant Brouwers, Gilde Accountants, De Boer Speeltoestellen Kampen, De Boer Speeltoestellen, Travers, de Damclub en de Sjoel- en kaartclub.
Geweldig dat deze sponsors ons zo goed hebben geholpen. Nogmaals zeer bedankt !!
 

 kaarten nieuwsbrief

Kaarten
Zondag 13 oktober is er weer kaarten in het wijkcentrum. Er kan geklaverjast en gejokerd worden. Het kaarten begint om 12.00 uur. Je kunt van tevoren inschrijven maar ook tot 11.30 uur op 13 oktober. De kosten zijn 3 euro. Tussen het kaarten is er een verloting waar vele mooie (vlees)prijzen mee zijn te winnen.

kinderclub 2 nieuwsbrief 

Kinderactiviteiten
Woensdag 9 oktober begint de kinderclub weer op de woensdagmiddag. Ben je tussen de 4 en 11 jaar dan mag je komen. Er wordt veel aan handenarbeid gedaan, maar ook is er 1x in de maand kinderbingo. De tijd is van 2 tot half 4 en de kosten zijn 0,50 euro. De kinderbingo is van 2 tot 3 uur en kost 1,50 euro.
 

 knutselen

In de herfstvakantie is er van alles te doen voor de kinderen. We beginnen dinsdagmiddag 22 oktober om 2 uur met een knutselmiddag. Woensdag mag je de hele dag komen want dan is het programma van 11.00 tot 15.00 uur. Tussen de middag is er voor ieder kind patat. Donderdagmiddag is er ook weer een programma wat duurt van 2 tot half 4.
 
De kosten zijn 0,50 per middag en de woensdag kost 2 euro.
 

 bingo nieuwsbrief

Bingo

Op zondag 27 oktober is er weer bingo. De bingo begint om 19.30 uur en de zaal is open om 18.30 uur. De hoofdprijs is 300 euro.

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)