sociaal wijkteam                                                                                 samenzwolle 

SamenZwolle: nieuw online platform brengt Zwollenaren bij elkaar 
 
Zwollenaren kunnen onderling heel veel voor elkaar betekenen. Zeker wanneer je weet wat er allemaal te doen is, waar je je hulpvraag kwijt kunt en wat je voor andere kunt doen. Op het nieuwe platform www.samenzwolle.nl kunnen inwoners van Zwolle sociale activiteiten, vrijwilligersvacatures, hulpvragen en oproepen uit de hele stad vinden en plaatsen.  
 
Open Platform 
SamenZwolle is een open platform. Dat wil zeggen dat iedereen die gebruik wil maken van de website zelf zijn/haar activiteit of oproep online kan plaatsen door een account aan te maken. Ook het reageren op activiteiten en hulpvragen en vrijwilligersvacatures loopt via het platform. Organisaties, stichtingen, verenigingen en initiatieven kunnen een organisatie-account aanmaken waardoor ze zichtbaar en vindbaar zijn op SamenZwolle. 
 
Mensenwerk 
Achter de schermen van SamenZwolle werken verschillende Zwollenaren en organisaties zoals ZwolleDoet!, Stichting Present en Stichting Hart voor Zwolle snel om goede hulp en deelnemers voor activiteiten te vinden en te begeleiden in het maken van matches. Ook social media wordt volop ingezet om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. 
 
Samenwerkingsverband                                                                           
SamenZwolle is een initiatief van verschillende woon-, welzijns- zorg- en onderwijsorganisaties zoals Sociaal wijkteam, Travers Welzijn, Tactus, Stadkamer en DeltaWonen. Zij zien dat er behoefte is aan één overkoepelend sociaal platform dat Zwollenaren bij elkaar brengt en waar iedereen uit de stad, van jong tot oud, gratis gebruik van kan maken.  
 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)