Nieuwsbrief van de Wijkvereniging Bestevaer(nr. 12)

 

Palmpasen2011 

Palmpasen

Zondag 29 maart organiseert wijkcentrum     Bestevaer Palmpasenmiddag. We beginnen om 14.00 uur in het wijkcentrum. Daar krijg je een palmpasenhaantje die je in het wijkcentrum kunt versieren. Wij zorgen voor alle benodigde spullen. Daarna kunnen alle kinderen eieren zoeken die verstopt zijn in de speeltuin. Ook kun je een paasmandje inkleuren en in elkaar zetten. De paashaas is er ook en je kunt met de paashaas op de foto. Natuurlijk is er voor iedereen na afloop een verrassing, dus allemaal meedoen en neem je vriendje of vriendinnetje mee.
 
Als je zeker wilt zijn dat je een paashaantje krijgt, moet je je opgeven bij het wijkcentrum. Dat kan door te bellen, 038 - 4538186, of langs te komen en je op te geven of te mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We leggen dan een paasstok voor jouw apart.
 

Deze middag duurt tot ongeveer 16.00 uur en is helemaal gratis.

  

bridge 

Bridge
Al meer dan 25 jaar wordt er op woensdagmiddag bridge gespeeld in wijkcentrum Bestevaer van 13.30 – 17.00 uur. Het is een erg gezellige club en we spelen in een van de mooie zalen van het gerenoveerde wijkcentrum. We willen graag ons ledenbestand uitbreiden. Daarom nodigen wij u uit om eens te komen kijken en nog beter om eens mee te spelen. U bent vrij om een paar weken mee te doen, zonder de verplichting om meteen lid te worden. Ook beginnende spelers zijn van harte welkom.
 
 
 
Wilt u hier wat meer over weten, dan kunt u contact opnemen met de heer W. van Mameren, Thorbeckegracht 4E, telefoon 038-4228842. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
Nieuwe leden zijn van harte welkom !! 
 

 

 

nldoet2015

NL Doet dag 21 maart
Afgelopen zaterdag was het weer NL Doet dag. Meer dan 35 vrijwilligers zijn die dag aan de slag gegaan om o.a. de speeltuin weer op te ruimen, kleine reparaties te doen en toestellen te schuren. Door de regen kon er niet geschilderd worden; dit gebeurt wanneer het een tijdje droog weer is. Buiten onze eigen vrijwilligers heeft ook een groep van 7 dames geholpen die zich opgegeven hadden via de website van NL Doet. Zij vonden die dag heel leuk (ondanks alle regen). Ook de Rotary was dit jaar weer aanwezig met ongeveer 15 mensen. Ondanks dat ze ooit gezegd hebben dat ze niet elk jaar hetzelfde doen blijven ze nog steeds weerkomen. Heel erg fijn en bedankt! Tussen de middag gingen alle vrijwilligers aan tafel voor een gezamenlijke broodmaaltijd. Dit is door iedereen zeer gewaardeerd.
 
Nog even dit: Er zijn bordjes bij de ingangen van de speeltuin geplaatst dat het verboden voor honden is. Binnenkort komen er ook nog bordjes bij die laten zien dat er ook niet door een hond gepoept mag worden. Dit is sowieso al heel smerig in een speeltuin maar sommige mensen willen dit niet begrijpen.
Wij hopen daarom dat iedereen met een hond uit de speeltuin blijft. Wij houden van honden maar niet in de speeltuin!! Deze is voor kinderen en dat moet zo blijven.
 

buurthulp tekst 

VOOR PRAKTISCHE HULPVERLENING IN ONZE WIJK: BUURTHULP BESTEVAER

Tel. 038 – 4538186 / 4534100(OOK VOOR ASSENDORP, PIERIK EN DIEZE OOST)DE BUURTHULP IS OPEN OP DINSDAG- EN DONDERDAGMORGEN VAN 10.00 TOT 11.30 UUR. HET KAN OM HET VOLGENDE GAAN:
  • VERVOER (TEGEN VERGOEDING)
  • BOODSCHAPPEN DOEN
  • KLEINE KLUSSEN IN EN OM HET HUIS
  • BEZOEKEN VAN ZIEKEN EN OUDEREN
  • VERWIJZEN NAAR HULPVERLENENDE INSTANTIES
Nadere inlichtingen Buurthulp Bestevaer:
 
Contactpersoon Buurthulp: Rita Velthuis
 
Telefoon: 038 – 4538186 / 4534100

bingo  

Bingo
Zondag 29 maart is er weer bingo in wijkcentrum Bestevaer. De bingo begint om 19.30 uur en de zaal is open om 18.30 uur. De hoofdprijs is 300 euro. Kinderen onder de 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene


 

 
170 Dartstoernooi
 
Op 1e Paasdag, zondag 5 april a.s wordt er in wijkcentrum Bestevaer een dartstoernooi vanaf 16 jaar georganiseerd. Het toernooi begint 13.00 uur, zaal is open vanaf 11.30 uur en inschrijven kan tot 12.30 uur in wijkcentrum Bestevaer of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld is 7,50 euro. Het speltype dat wordt gespeeld is 170. Het inleggeld is prijzengeld.
 

 

 

 

 

fitgym-logo 

 

50 plussers m/v welkom in wijkcentrum Bestevaer

 

Voor wie graag in beweging is…. Elke dinsdag van 11.30 uur tot 12.30 uur is er FITGYM o.l.v. docente Annemiek Romijn.Het is een gezellige groep die momenteel bestaat uit 12 personen, die veel plezier beleven aan het met elkaar en op muziek bewegen.Er worden geen grondoefeningen gedaan meer rek - en strekoefeningen.Na de les is er gelegenheid voor een gezelllige nazit met eventueel koffie, thee o.i.d.Als u geïnteresseerd bent: Kom gerust eens kijken of een keer meedoen.GRAAG TOT ZIENS
 

hamer 

Jaarvergadering
 
Op dinsdag 14 april april houdt de wijk – en speeltuinvereniging Wipstrikkwartier haar jaarlijkse ledenvergadering. Het bestuur nodigt haar leden en donateurs daarvoor uit. Op deze avond zal het bestuur verantwoording afleggen over de activiteiten in het jaar 2014. De schriftelijke verslagen zullen ter inzage liggen in wijkcentrum Bestevaer, minimaal 1 week van tevoren.
 
De ledenvergadering begint om 20.00 uur
 

 agenda-icoon

Agenda 2015

 
 
 
19 april Bingo 
20 juni Rommelmarkt en Speeltuindag
30 mei Volleybaltoernooi

 

 

Copyright 2012 ---Lex Bakker(info@aabakker.nl)